kurang menulis, kurang merepek..kalau nak merepek, aku ke Macam Macam Ada :)

Scarborough Beach

Dah lama tak up date blog gambar ni..rasa rasanya dah bersawang dah  🙂

Ok lah, aku start mem-blog balik disini. Aku mula kan dengan Scarborough Beach, Western Australia.

Beach ni antara beach yang cantik untuk mandi manda di Perth, selain daripada Cottesloe Beach. Lebih kurang 14km dari Perth CBD, di waktu lewat petang memang best nak ambil gambar sunset view di sini.

Yang ni gambar pre-sunset. Sekitar jam 6.15pm..(spring in Australia)Tak sempat aku nak menunggu sunrise di sini, maybe next time  :p

7 responses

  1. kira ni “Golden Hour” lah yerk?? antara gambar yg menarik selain sunset n sunrise, kalau lanscape photography saya suka tengok “blue hour” n “golden hour”

    anyway nice picture… 🙂

    November 9, 2011 at 2:26 pm

  2. lebih kurang lah golden hour..ekekekekeke…

    November 9, 2011 at 3:22 pm

  3. pergh gambo! pergh splashes!

    November 13, 2011 at 9:50 am

  4. DrSinga

    baik2 lens kena splash!!

    November 15, 2011 at 4:05 pm

  5. cantik!
    clear betul nampak splash ayor kat batu tu..

    November 21, 2011 at 1:46 pm

  6. suka gambar ni..cantikk

    December 31, 2011 at 8:55 am

  7. Tempat cantikkk!!
    kalau dpt main ss…pastu pakai Lee & ND filter…perghhhhh!!!!

    February 15, 2012 at 4:41 pm

Komen loh :P

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s