kurang menulis, kurang merepek..kalau nak merepek, aku ke Macam Macam Ada :)

KLCC

Semalam petang aku ada urusan kat Putrajaya..siap siap usung kamera gabak ni dengan tripod lagi….sekali hujan daaa….tak dapek lah nak menembak kat Putrajaya.

Habis urusan(dan hujan masih cat & dog), aku decide nak gi KLCC lah..dah lama pun tak ke sana…sambil menembak, boleh lah shopping sekali 🙂  Ni 1st time aku ambik gambar KLCC tauuu..hatta dulu pakai P&S camera pun, tak pernah tergerak hati nak ambik gambar..haha

Hari Rabu..tapi masih ramai orang kat taman KLCC ni…naseb baik aku tak terjah sini hujung minggu..sah padat dgn umat manusia kannn..:p

malam malam dah dekat 9.30pm pun masih rajin kerja tu..terang aja opis..level berapa,aku lupa nak kira! Haha

bila aku tengok gambar bangunan2 kat belakang tu, aku wonder which one is en_me’s office.  Hehehe..

Tak pernah umur aku naik jambatan gantung ni. Wife aku pernah naik. Entah bila aku dapat naik, tak tahu lah.

Last shot sebelum aku balik. Hujan pun dah start turun balik. Wife aku pun dah siap shopping ! 😛

7 responses

  1. tak termasuk dlm frame air pancuran KLCC tuu.. belah kiri sikit tapii.. ihiks

    September 22, 2011 at 3:39 pm

    • takpe, lain kali saya usha ke kiri sikit..ekekeke

      September 22, 2011 at 4:06 pm

  2. cam tu kena buat panorama la..bru nmpak office en me msuk frame :)…cntik gmbar berbintang-bintang lmpu…

    September 22, 2011 at 3:48 pm

    • yup..buat panorama(tapi leceh nak menjahit dalam photoshop..hahahah)….atau beli terus UWA lens…:P

      September 22, 2011 at 4:07 pm

      • daddy, nak jahit sonang je. photoshop tolong jahit, kite pilih gambo je. mudah.com….

        September 22, 2011 at 4:28 pm

  3. nice pic.

    kem salam kat my ex yg tgh keje kat tingkat 50 tower 2 itu. huhuhu~

    September 22, 2011 at 3:50 pm

    • mengimbau kenangan silam kerrrrr ~ahakss

      September 22, 2011 at 4:08 pm

Komen loh :P

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s