kurang menulis, kurang merepek..kalau nak merepek, aku ke Macam Macam Ada :)

Hobi

Lain orang, lain hobinya.

Aku ziarah rumah makngah aku masa hari raya ke 3 hari tu, tengoklah koleksi mug/cawan nya. Hobi kumpul mug/cawan makngah aku ni  😛

Ada orang hobinya kumpul kamera uollls  …. 🙂  Kelasssss..

So far, aku pun kumpul kamera jugak,dah ada EOS 60D, kamera henfon cap ayam, kamera Galaxy Tab 10.1 & kamera laptop Lenovo nih..boleh giteww ..ahakss  🙂

susun ikut tema. Yang ni tema nya smiley face, kot!

tahu baca tak? 😛

8 responses

  1. tengah kumpul bajet nak tangkap full frame dslr D700 atau 5D Mark II .. bolleee? ahaha

    rajinnyer kann kalo dah hobi gituu..

    September 9, 2011 at 3:43 pm

  2. ~pengsan saya~ hahaha..

    en_me boleh aje tangkap full frame…:P

    September 9, 2011 at 3:49 pm

  3. DrSinga

    Maktab (82) Malaysia..
    🙂

    September 9, 2011 at 3:49 pm

    • bagus! Saya dah lama tak menulis dalam jawi..:)

      September 9, 2011 at 4:34 pm

  4. macam2…janji happy…satu terapi diri juga lorr 🙂

    September 9, 2011 at 4:15 pm

  5. ye bennerrr….tapi jangan jadik macam Imelda Marcos pulak, penuh satu kontena koleksi kasut! 😛

    September 9, 2011 at 4:34 pm

  6. musim haji 1429 H. 😀

    saya ada kamera itu sajalah. tambahan sekarang satu kat henpon nokia cakp hayam. heheh~

    September 20, 2011 at 10:47 am

  7. musim haji 1429 H. 😀

    saya ada kamera itu sajalah. tambahan sekarang satu kat henpon nokia cap hayam. heheh~

    September 20, 2011 at 10:48 am

Komen loh :P

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s